Röster om Rolfing

”Jag har under flera år provat olika typer av massage för mina nack- och ryggproblem och oftast har behandlingen mildrat mina besvär för stunden.
Nu har jag gått en serie av 10 rolfingbehandlingar hos Åsa och känner för första gången en bestående avslappning och energi i kroppen.
Behandlingarna har gett mig en ökad kroppsmedvetenhet och mitt rörelsemönster och min andning har förbättrats avsevärt efter sessionerna hos Åsa.
Jag kan varmt rekommendera Rolfing med Åsa för hennes kompetens och personlighet.”
Peter, 68 år, pensionär

”En serie med Rolfingbehandlingar har gett mig nytt hopp om att kroppens smärta och stramhet går att påverka. Helt förundrad varje gång jag ställt mig upp efter halva behandlingen och kroppshalvorna känns så olika. Tyngdpunkten i fötterna har flyttat på sig och jag kan röra mig på ett annorlunda sätt.”
Anna, 57 år, läkare

”Rolfing and Åsa’s treatment brings me closer to my autentic self, back home.”
Tanja, 41 år, bodyworker

”Rolfing är en fantastisk metod som hjälpt mig att släppa gamla spänningar och ökat min rörlighet och därmed avsevärt förbättrat min hållning. Har även efter en operation fått hjälp med stram bindväv och ärrbildning. Åsa är fantastiskt kunnig och duktig, och ger helt fantastiska behandlingar, så därför kan jag varmt rekommendera henne.”
Tacksam Marianne, 76 år, pensionär f.d. massageterapeut

”För mig var Rolfingen en riktig aha-upplevelse. Jag tycker jag har bra koll på min kropp efter alla år av träning och kroppsterapier. I de olika sessionerna upplevde jag vad som är möjligt att uppnå, något slags kroppens ”urstadium”. Rolfingen har gett mig verktyg att använda i vardagen som sakta men säkert tar mig mot en mer balanserad kroppshållning. Man får inte låta sig nedslås att man backar tillbaka ibland.”
Catarina, 57 år, landskapsarkitekt