yoga2_1140

Yoga

Jag fann yogan för snart 15 år sedan och kände – inte genast – att det fanns något viktigt där som jag mådde bra av. Det tillförde något extra till mitt liv och min kropp som jag inte fick på annat sätt.

Nyfikenhet är min stora drivkraft och jag utbildar mig kontinuerligt inom ämnet yoga och kroppen. Gary Carter är en av mina lärare som delar mitt intresse för bland annat anatomi. Dessutom får jag massor med information om kroppen och dess rörelse från mitt yrke som Rolfare. Min stil av yoga är färgad av allt jag lärt mig och kroppen hittills i livet vilket gör att du känner igen dig oavsett om jag pratar yoga eller Rolfing. Tillsammans utforskar vi vad du behöver för att röra dig lättare och enklare.

Jag håller utbildningar, kurser, klasser och workshops både på studios, företag och gym. På sidan kalendarium hittar du vilka kurser, workshops och klasser jag är inblandad i. Kanske ses vi på en workshop snart?

Och tveka inte att ta kontakt med mig om du tex vill boka tid för en privatlektion i yoga. På sidan kontakt finner du möjliga kontaktvägar.