Yogaklass: prova på vårens yogakurser

Yogaklass: prova på vårens kurser som drop-in

Kom och prova på vårens yogakurser! Om du bokar en eller båda kursblocken till våren så får du en extra klass på köpet. För att lättare kunna fatta beslut vilken du vill gå ta denna chans och kom och testa mig först, min stil och kursinnehåll. Ta chansen att fråga mig direkt om kursen passar dig innan du behöver bestämma dig.

Klass 1: Yoga för alla kl 12-13

Inget konstigt eller svårt, inget snabbt eller krångligt. Vi fokuserar på att känna snarare än att prestera, upplevelse snarare än exakta linjer på ett sätt som håller kroppen lugn och trygg på yogamattan.

Lugn, dynamisk yoga som passar alla bara du kan ta dig upp och ner från golvet.

Möjlighet att duscha finns även om det kanske inte alltid kommer att behövas.

Klass 2: utforska – känn – yoga kl 17-18.30

Inget konstigt eller svårt, inget snabbt eller krångligt, men kanske lite nördigt och inkännande 🙂 Vi fokuserar på att känna snarare än att prestera, upplevelse snarare än exakta linjer och former.

Vill du lära dig mer om dig själv? Förstå hur du och kroppen fungerar utifrån eget utforskande på yogamattan? Välkommen till denna kurs! Jag kommer guida dig utifrån min kunskap om kropp och yoga, min kunskap jag skaffat mig så här långt. Jag har en bakgrund inom bland annat ashtanga och anusara yoga men det är framför allt min utbildning inom Rolfing och Rolf Movement som skapat min syn på yoga idag. Därtill kryddat med kunskap från fantastiska lärare så som Gary Carter och Leo Peppas.

Formen av yoga kan beskrivas som en lugn och dynamisk hatha yoga.

Möjlighet att duscha finns.

Pris: 120 kr för lunchklassen och 160 kr för kvällsklassen
Betalas kontant (ta med jämna pengar) eller via Swish på plats

Plats: BodySense Kliniken, Lindhagensgatan 53, ingång via Holmiaparken

Anmälan sker till asa.ahman@rolfing-yoga.se. Berätta tydligt vilken av klasserna du vill prova på.

Du har säkrat din plats på klassen så snart du fått ett svar tillbaka av mig.