Yogakurs: utforska – känn – yoga

Yogakurs: utforska – känn – yoga

Inget konstigt eller svårt, inget snabbt eller krångligt, men kanske lite nördigt och inkännande. Vi fokuserar på att känna snarare än att prestera, upplevelse snarare än exakta linjer och former.

Vill du lära dig mer om dig själv? Vill du komma i kontakt med din kropp? Vill du förstå hur du och kroppen fungerar utifrån eget utforskande på yogamattan? Välkommen till denna kurs! Jag kommer guida dig utifrån min kunskap om kropp och yoga. Jag har en bakgrund inom bland annat Ashtanga och Anusara yoga men det är framför allt min utbildning inom Rolfing och Rolf Movement som skapat min syn på yoga idag. Därtill kryddat med kunskap från fantastiska lärare så som Gary Carter och Leo Peppas.

Formen av yoga kan beskrivas som en lugn och dynamisk hatha yoga. Oavsett om du vill lära dig rörelse med mindre spänningar eller mindre smärta, få en bättre hållning eller bara få en djupare kontakt med dig själv så är detta kursen för dig.

Möjlighet att duscha finns.

 

Kursdatum:
v15: 11/4
v16: – skärtorsdag -ingen kurs
v17: 25/4
v18: 2/5
v19:9/5
v20:16/5
v21: 23/5
v22:30/5
v23: 6/6
v24: 13/6

Tid: 17.00 – 18.30
Totalt 9 gånger per kursomgång
Pris: 1 440 kr (ink moms) per kursomgång. Rabatt 20% till pensionärer och studenter
Plats: BodySense Kliniken, Lindhagensgatan 53, ingång via Holmiaparken (Om du hittar till Lindhagensgatan 53 så vill du ta dig till baksidan av huset, där har du parken och ingången)
Lärare: Åsa Åhman

Priset för drop-in (ej betalat hel kurs): 200 kr per gång .

Mejla din anmälan och fakturauppgifter till:
asa.ahman@rolfing-yoga.se

Din plats är säkrad så snart du betalat din faktura.